Juf of meester bedanken

 

Juffen/meester kadootjes; iedere ouder doet dit op zijn eigen manier, geeft daar zijn eigen invulling aan. Maar dat de kinderen hun waardering laten zien aan hun juf of meester is tegenwoordig toch wel erg gewoon doormiddel van een leuk en origineel cadeau.

 

Aangezien wij de kinderen nog klein hebben is dit elk jaar weer een uitdaging, bedenk maar een leuk origineel cadeau wat niet elk jaar terug komt. Naast de collectie van vorig jaar (wat een groot succes was) hebben wij de collectie uitgebreid. Een geluksbrenger voor de meester of juf, een klaver vier bloembol met een potje en turftablet in een linnenzakje. Of iets om mij niet te vergeten, zaadjes met een potje en een turftablet. Het leuke is dat hier kaartjes aan hangen waar ruimte is vrij gelaten zodat je kind er iets persoonlijks op kan tekenen of schrijven.  

 

Of denk aan die mooie lange zomeravonden, dan doet een kaarsje het altijd goed. De tekst bedankt voor het vlammen meester of juf vonden we dan ook erg toepasselijk voor dit product. De kaars wordt geleverd in een geschenkverpakking met venster zodat je al iets van het cadeau prijs geeft. Achterop de verpakking zit een sticker geplakt; ‘Een kaars met een boodschap’, zo kan je zelf of je kind iets persoonlijks op de cadeau verpakking zetten.

 

Heb je de houten pennenbakjes al gezien met inhoud? Deze kun je personaliseren zodat de naam van de juf of meester hierop geplaatst word. Het is ook mogelijk deze te bestellen zonder naam.

 

De cadeauverpakking met inhoud is dé bestseller van 2021! Deze hebben wij dan ook in de collectie gehouden. Een kleinigheidje met inhoud, gegarandeerd succes om als cadeau te overhandigen.

 

Liever alleen een kaart? Dat kan ook, wij hebben er een aantal in onze collectie. Wij hopen dat deze collectie aansluit bij jou wensen, mocht je een ander leuk idee hebben dan mag je dit altijd met ons delen. Wie weet kunnen wij dit product toevoegen aan onze huidige collectie.

 

 

 

Sorteer op
© 2019 - 2024 Liefde op papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel