1.) Mijn 'nickname' is Chant. Maar ik reageer op alles ook op mama, zus, tal, schat ga zo maar door. 

2.) Mijn kleur ogen zijn bruin. Fun fact: Noah heeft groen/blauwe ogen en Ciro heeft blauw/ bruine ogen.

3.) Mijn haarkleur is eigenlijk bruin maar inmiddels blond. De rest van het gezin heeft donkerblond haar.

4.) Ik heb echt koffie nodig s'ochtends. Na mijn ontbijt kun je mij niet blijer maken met een warme kop koffie. De koffie is namelijk niet altijd gegarandeerd warm met kinderen.

5.) Mijn favoriete kleur is absoluut roze en wanneer ik dan ook nog kritisch mag zijn licht roze . 

6.) Mijn favoriete plek is toch wel echt mijn thuis. Ik ben een echte huismus dus de herfst/ winter maanden vind ik dan ook echt heerlijk. Bij thuiskomst de kaarsjes aan, lekker onder een deken op de bank series kijken. Wil je een goeie serie zien dan kun je me appen, ik heb zoveel leuke series en deze bewaar en rate ik allemaal op mijn telefoon, heel erg ik weet het........

7.) Mijn favoriete film is Nothing Hill  Datenight met mijn vriend Roel in 1999. Wij kennen elkaar inmiddels alweer 24 jaar en zijn nog steeds niet op elkaar uitgekeken. De datenights missen we nog wel eens met de komst van de kinderen. Wij mogen dan ook graag samen pizza eten met een film erbij wanneer de kinderen op bed liggen.

8.) Mijn favoriete dier is een kat/ panter ach het is bijna hetzelfde. Iedereen die mij kent weet dan ook dat de liefde voor de panterprint erg groot is. Niet omdat dit nu een trend is ik heb de liefde hiervoor altijd al gehad, daarnaast kan ik de omgeving ook 'besmetten'met dit panter 'virus'.

9.) Mijn favoriete nummer is 'Onderweg' van Abel. Ik heb iets met dat nummer, ik word er ontzettend blij van en brengt me terug in de tijd dat ik nog bij mijn ouders thuis woonde.

10.) Mijn favoriete boek heb ik niet. Ik ben gewoon geen boeklezer veel liever kijk ik een serie of film. Wel lezen we elke avond voor aan de kinderen dus er wordt wel wat gelezen hier in huis.

Dit waren mijn 10 facts

                         

 

 

© 2019 - 2024 Liefde op papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel