Sorteer op

Zeep

Zeep. Voor de één een must op de wastafel, voor de ander de geur die je tegemoet komt. Dagelijks maak je gebruik van zeep voor het wassen van je handen tot aan de dagelijks verzorging. Het fijne van een zeepje is dat het lekker ruikt, er mooi uitzier maar bovenal heel praktisch is: een zeepje reinigt en dus echt een gebruiksartikel. De kans dat je kadootje onaangeraakt ergens onderin een kast verdwijnt is erg klein. Jong en oud, iedereen kan wel uit de voeten met een lekker zeepje.

Ik ben gek op zeep wat lekker ruikt, als je een ruimte binnenloopt en de geur van zeep je al tegemoet komt. De kadopotjes zijn dan ook een leuk kado om te overhandigen. Bij het openen van het potje komt de geur van fris linnen je al tegemoet. Geef een potje liefde, gevuld met hartjes of een potje bloemen om iemand beterschap te wensen of gewoon om het leuk is om een aardigheidje te overhandigen. Naast deze twee varianten hebben we ook het potje geluk, wil je iemand geluk toewensen in zijn/haar nieuwe woning, nieuwe baan of gewoon omdat iemand wel wat extra geluk kan gebruiken?!

Aan elk potje hangt een kaartje aan de achterkant van het kaartje kun je een persoonlijke boodschap schrijven, om er een echt persoonlijk kado van te maken.

 

© 2019 - 2024 Liefde op papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel