Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren.

Product ruilen:
Wil je het product ruilen? Dat is geen probleem en kan tot maximaal 14 dagen na de ontvangstdatum. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@liefdeoppapier.nl. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Gepersonaliseerde items mogen helaas niet retour, deze producten worden met extra aandacht gemaakt en met een persoonlijke tekst. Het is daardoor niet mogelijk om deze retour te sturen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven:
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Retour sturen van je bestelling:

Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonde

Mail naar info@liefdeoppapier.nl. We ontvangen graag je ordernummer en je contactgegevens. Aan de hand daarvan nemen we contact met je op.

Verpak de artikelen weer in de originele verpakking.

Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 

© 2019 - 2024 Liefde op papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel