Welkom bij Liefde op papier - Unieke Geschenken met Liefde Gemaakt!

Hallo, ik ben Chantal, de trotse eigenaar van deze webshop. Mijn twee prachtige kinderen, Noah Faja en Ciro Kijan, zijn mijn grootste inspiratiebronnen. Deze webshop is ontstaan uit liefde en toewijding, met als doel om jou de perfecte geschenken te bieden voor elke gelegenheid. De liefde voor teksten was er altijd al, de telefoon staat er vol mee. Maar het idee om ze op kaarten te drukken is met de tijd gekomen. Er wordt veel inspiratie opgedaan uit het dagelijkse leven en alles er om heen.

Elk item dat je hier vindt, is met zorg en aandacht gemaakt, met in gedachten het idee om iemand anders gelukkig te maken. Ik geloof dat een mooi cadeau niet alleen een fysiek object is, maar een uitdrukking van liefde, zorg en aandacht. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een attent geschenk voor een vriend of familielid, of gewoon iets speciaals om iemand te laten weten dat je aan hen denkt, hier vind je vast en zeker iets unieks.

Ik gun het jou dat je voor elke gelegenheid een prachtig cadeau hebt om te overhandigen. Blader gerust door de collectie en laat je inspireren door de creatieve en liefdevolle ontwerpen. Bedankt dat je kijkje neemt op deze website, ik hoop dat de geschenken van Liefde op papier een glimlach op het gezicht van jouw dierbaren zullen toveren.

Met liefde gemaakt, voor jou en degene die je dierbaar zijn. Mocht je ideëen, tips, opmerkingen of andere info hebben kun je gebruik maken van het contactformulier of een mail sturen naar info@liefdeoppapier.nl

                                                            

© 2019 - 2024 Liefde op papier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel